Camping

Evenementencamping en groepscamping

Wat is er mooier dan samen overnachten in de natuur na een intensieve workshopdag? Op het kampeerterrein mag ieder zijn eigen overnachtingsplekje uitzoeken want er zijn geen vaste kampeerplaatsen aangebracht. Dit gebeurt wel in goed overleg met diegene die de workshop of het evenement organiseert, daar een gedeelte van het campingterrein ook als workshop- of evenemententerrein gebruikt wordt. Door de grootte van het terrein en het geringe aantal mensen dat kan blijven overnachten blijft er genoeg ruimte over om uw tent of caravan op een mooie rustgevende plaats te zetten. Overnachten is alleen mogelijk voor deelnemers van een workshop of evenement. Deze groeps- en evenementencamping biedt plaats aan maximaal 10 mobiele kampeermiddelen. Kamperen in bos

Praktische info

Openingstijden

De workshopruimte met camping is het hele jaar geopend. Aankomst- en vertrektijden zijn in overleg.

Bereikbaarheid

In ’t Holt is uitstekend per auto bereikbaar via de snelweg A73 van Nijmegen naar Venlo of v.v. U neemt afslag 7 Vierlingsbeek, Overloon. Daarna rijdt u richting Overloon. U neemt op de eerste grote kruising de weg richting Holthees. Dit is de Holthesedijk. Op dit kruispunt staan ook bordjes met ‘mini-camping In ’t Holt’. Na ca. 800 m. bereikt u In ’t Holt, gelegen aan de rechterkant. Gratis parkeren

Openbaar vervoer: Met het openbaar vervoer is In ’t Holt niet bereikbaar. Wanneer u met het openbaar vervoer wilt reizen kunt u het beste de trein nemen van Nijmegen naar Venlo of v.v. en uitstappen op station Vierlingsbeek. Dit station ligt vlakbij In ’t Holt, op ca. 3 km afstand. . Wanneer u bijtijds meldt dat u met de trein komt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u opgehaald wordt. Wandelend is In ’t Holt vanaf het station Vierlingsbeek ook prima bereikbaar via verharde weg langs open velden en (door) het bos.

Voorzieningen

Sanitair: In het voorjaar, zomer en najaar zijn een wc en douche aan de buitenzijde van het recreatieverblijf beschikbaar. Een andere wc en douche bevinden zich in het verwarmde recreatieverblijf.

Electra: Op het campingterrein zijn meerdere electra-aansluitingen aanwezig waar u met een gewone verlengsnoer elektriciteit kunt aftappen.

Wifi: In het recreatieverblijf en op een gedeelte van het campingterrein is gratis wifi aanwezig.

Kampvuur: Op het campingterrein is een kampvuurplaats aanwezig waar u een kampvuur kunt maken, barbecueën of op houtvuur kunt koken. Buiten deze kampvuurplaats is koken, barbecueën en een kampvuur maken verboden.

Boekingen

Op de website staat vermeld of u de overnachting direct bij de workshop kunt opgeven of via de eigenaresse van In ’t Holt kunt reserveren.

Betalingen

Betalingen dienen vooraf voldaan te worden, indien anders afgesproken. Bij de boeking van een workshop of evenement zal duidelijk gecommuniceerd worden over uw betaling.

Tarieven

GROEPSCAMPING

Het campingterrein is te huur voor € 120,00 per dag (incl. nacht) per groep. Dit is inclusief BTW, toeristenbelasting, elektra en wifi.
Op het terrein kunnen maximaal 10 kampeermiddelen geplaatst worden. Daarnaast is er nog wel plaats voor een aantal kleine tenten. Er zijn geen vaste campingplaatsen op het terrein, dus u bent vrij om uw campers en/of caravans te plaatsen waar u wilt. Buiten uw groep zullen er verder geen andere gasten aanwezig zijn.
Per groep worden maximaal 2 honden toegelaten.
Vanaf het najaar is de buitendouche en buitenwc afgesloten i.v.m. kans op bevriezing van de waterleidingen. U kunt dan wel gebruik maken van de wc en douche in het recreatiegebouw.

Campingtarieven per nacht voor deelnemers aan een workshop/evenement (Dit is exclusief verhuur recreatievoorziening):

  • 1 of 2 personen met camper, auto met caravan of tent, incl. electra, (warme) douche en wifi, incl. toeristenbelasting    € 17,00
  • 1 extra volwassen persoon p.n.    € 5,00
  • 1 extra kind van 1 t/m 12 jaar p.n.    € 3,00
  • Baby tot 1 jaar is gratis
  • 1 huisdier p.n.    € 1,00
  • Extra kleine tent p.n., zonder electra    € 2,00

Omgeving

Wandelen en fietsen

In ’t Holt is gelegen in het bos ‘Overloonse Duinen’ in Overloon. Vanaf het terrein loopt men direct het bos in waar men lange wandelingen kunt maken. Ook liggen er voor de deur diverse fietsroutes. Zwemmen

Op ca. 300 m. ligt de recreatieplas ‘Ut Schaartven’ waar men heerlijk kan zwemmen. Honden zijn hier niet toegestaan

Eten en drinken

In het dorp Overloon liggen ontzettend veel horecagelegenheden met gezellige terrasjes. Ook zijn er diverse horecagelegenheden die bestellingen op locatie brengen.

Dagrecreatie

Overloon is vooral bekend om zijn oorlogsmuseum en Zoo parc.