Voedselbos cursus 2020

In 2020 wordt er weer een basiscursus Voedselbos in de praktijk gegeven door Wouter van Eck, de voedselbospioneer van Nederland en eigenaar van het voedselbos Ketelbroek, en Stijn Heijs, eigenaar van voedselbos In ’t Holt. De cursus wordt gegeven op 5 woensdagavonden: 3 theorie-avonden en 2 praktijkavonden. Data: 15 en 22 april en 6, 13 en 27 mei 2020. Locatie: Voedselbos In ‘t Holt te Overloon en 1 avond in Voedselbos Ketelbroek. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

Meld je aan middels een email te sturen via het contactformulier met daarin jouw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres als je op de hoogte gehouden wilt worden. Voor meer informatie zie Voedselboscursus 2020  of download de flyer.

Flyer Basiscursus Voedselbos in de praktijk 2020

Activiteiten Boxmeer Venray

Groepsuitje

Gezellig samen bezig zijn, gebruik makend van gezonde ingrediënten die de natuur ons geeft. Dit kan bijvoorbeeld door een basis rondleiding in ons voedselbos, of een theeproeverij met lekkere (zoete) hapjes die we zelf plukken en samenstellen, of door samen creatieve ideeën op te doen tijdens een kruidenworkshop, het maken van jouw eigen persoonlijke verzorgingsproducten.

Groepsuitjes zijn mogelijk doordeweeks of in het weekend op aanvraag tot maximaal 15 personen. Hebt u een idee over hoe de groepsactiviteit eruit zou moeten zien? Laat het mij weten en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.