Recreatievoorziening

Recreatieterrein

Het recreatieterrein met workshopruimte en sanitaire voorzieningen ligt op een prachtige afgesloten locatie in het bos met aan de achterzijde volledig zicht op het bos. Doordat de workshopruimte altijd in combinatie met het aangrenzende campingterrein van grasveld met oude hoge bomen gebruikt wordt, is deze recreatievoorziening nooit weersafhankelijk en zeer ruim opgezet. Bij mooi weer worden workshops en evenementen zoveel mogelijk buiten gehouden, en bij slecht weer heeft men altijd de mogelijkheid om het evenement binnen voort te zetten. Het terrein is alleen toegankelijk voor deelnemers.

VERHUUR

Wanneer wij zelf het recreatieterrein niet in gebruik hebben is het ook mogelijk om het recreatieterrein In ‘t Holt te huren. Het verwarmde recreatiegebouw is te huur voor        € 50,00 per dag (van 9.00 tot 23.00 uur), op basis van zelfvoorziening. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Praktische info

In ‘t Holt is uitstekend bereikbaar per auto. Parkeren doet men gratis op eigen terrein. Met het openbaar vervoer is In ‘t Holt niet bereikbaar. Wanneer u met het openbaar vervoer wilt reizen kunt u het beste de trein nemen van Nijmegen naar Venlo of v.v. en uitstappen op station Vierlingsbeek. Dit station ligt vlakbij In ‘t Holt, op ca. 3 km afstand. Wanneer u bijtijds meldt dat u met de trein komt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u opgehaald wordt. Wandelend is In ‘t Holt vanaf het station Vierlingsbeek ook prima bereikbaar via verharde weg langs open velden en (door) het bos.

Recreatiegebouw

Het recreatiegebouw heeft tijdens een workshop een workshop-binnenruimte met half open keuken ter beschikking van ca. 45 m2. In deze binnenruimte staan 4 (opklapbare) tafels die eenvoudig verplaatst kunnen worden met 20 stapelstoelen. Er is binnen een ruim toilet aanwezig en een klein (niet verwarmd) toilet buiten. Tijdens de winterperiode is het toilet buiten niet in gebruik i.v.m. bevriezing van waterleidingen.

Deze binnenruimte is tijdens een workshop geschikt voor kleinere groepen tot ca. 10 à 12 personen, afhankelijk van de te geven workshop. Tijdens een lezing is er plaats voor max. 15 personen.

Buitenruimte

De beschikbare buitenruimte is een afwisselend vlak en glooiend terrein van ca. 4000 m2 met grasveld en volwassen bomen en struiken. Op dit terrein staat ook het recreatieverblijf. Tevens is er een kampvuurplaats met rondom rustieke banken. Op het veld zijn meerdere electra-aansluitingen aanwezig.

Binnenruimte

Zoals hierboven vermeld heeft het recreatiegebouw voor het organiseren van een workshop, lezing of evenement één binnenruimte met half open keuken beschikbaar van ca. 45 m2. Deze half open keuken is zelfvoorzienend, d.w.z. dat u uw eigen thee en koffie moet zetten en uw eigen eten kunt meenemen of bereiden. In de binnenruimte staan 4 (opklapbare) tafels die eenvoudig verplaatst kunnen worden met stapelstoelen. Op de vloer ligt op dit moment kortpolige vloerbedekking.

Uitrusting keuken De keuken is zeer basic ingericht. Er zijn een koffiezetapparaat, een waterkoker, diverse thermoskannen en een koelkast aanwezig. Verder heeft men de beschikking over een kleine magnetron en 2 (éénpits) inductieplaatjes. In de kastjes vindt u mokken, glazen en theelepeltjes.

Buitenruimte

De beschikbare buitenruimte is een afwisselend vlak en glooiend terrein van ca. 4000 m2 met gazon en volwassen bomen. Hier ligt ook het recreatieverblijf. Tevens is er een kampvuurplaats met rondom rustieke banken aanwezig. Om een kampvuur te kunnen maken is hout beschikbaar.

Voor meer informatie stuur een e-mail of bel even.

Op Facebook zijn foto’s gepubliceerd van het recreatieverblijf en campingterrein.