Rondleiding voedselbos

Willen jullie kennis maken met de basisbeginselen van een voedselbos? Dat kan bij Voedselbos In ’t Holt. Vooraf aanmelden is verplicht.

De 2 ALLERLAATSTE voedselbosrondleidingen zijn in augustus 2023. Na de zomer ga ik een ander pad bewandelen. Voedselbosrondleidingen waarbij men zich individueel kan opgeven zullen in de toekomst niet meer gegeven worden. Rondleidingen tijdens groepsuitjes zijn wel beperkt mogelijk. Wil je nog een keer een kijkje komen nemen, geef je dan op.

Basisrondleiding
Deze rondleiding wordt in het Nederlands gegeven. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee, inclusief iets lekkers. Daarna volgt een korte presentatie over wat een voedselbos is en het nut van een voedselbos. Daarna volgt een basisrondleiding.

Data:

Woensdagochtend 16 augustus – van 10.00 uur tot 12.00 uur (VOL)
Woensdagochtend 30 augustus – van 10.00 uur tot 12.00 uur
Woensdagochtend 13 september – van 10.00 uur tot 12.00 uur (VOL)

Kosten: € 10,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers bij ontvangst. Na afloop serveren wij nog een voedselbosdrankje.

Aanmelden is verplicht. Minimaal 4 – maximaal 10 deelnemers.

Ook op aanvraag vanaf 5 personen tot maximaal 10 personen. Rondleidingen vinden plaats van mei tot en met september. In de herfst en winterperiode is het voedselbos in winterrust.

Extra aanvullende activiteit mogelijk
Mocht je als groep na afloop van de rondleiding nog een extra activiteit willen doen zoals bijvoorbeeld een (thee)proeverij, lunch of kruidenworkshop, laat het dan even weten. Dan maken we gezamenlijk nog een aanvullend programma.

Voor aanmeldingen en informatie: bel of stuur dan even een mail via het contactformulier.

Honden zijn helaas niet welkom.

Lokatie:
In ‘t Holt
Holthesedijk 8
5825 JG Overloon