Vriendenuitje Boxmeer-Venray

Samen in en met de natuur

Gezellig samen bezig zijn, gebruik makend van gezonde ingrediënten die de natuur ons geeft. Dit kan bijvoorbeeld door een basisrondleiding in ons voedselbos, of een theeproeverij die we zelf plukken en samenstellen, of door samen creatieve ideeën op te doen tijdens een kruidenworkshop, het maken van jouw eigen persoonlijke verzorgingsproducten, e.d.

Duur:
Een standaard rondleiding of workshop duurt ca. 2 tot 2,5 uur

Kosten:
* Rondleiding voedselbos: € 10,00 per persoon. Rondleidingen zijn mogelijk in de periode van april t/m september. In de herfst en winterperiode is het voedselbos in winterrust.
* Theeproeverij: afhankelijk van de wensen van de klant.
* Kruidenworkshop: Afhankelijk van het te maken aantal producten (inclusief recept), aantal personen en wel/geen informatiebrochure.
* Voedselboslunch: Afhankelijk van het aantal personen en ingrediënten.  Alles wordt in onderling overleg besproken en per e-mail gecommuniceerd.

Groepsuitjes
Groepsuitjes zijn mogelijk doordeweeks of in het weekend op aanvraag, minimaal 5 en maximaal 10 personen (tijdens Corona-tijd i.v.m. de 1,5 meter regel). Hebt u een idee over hoe de groepsactiviteit eruit zou moeten zien? Laat het mij weten en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Wil je meer informatie? Bel of stuur dan even een mail via het contactformulier.

Lokatie:
In ‘t Holt
Holthesedijk 8
5825 JG Overloon