Workshop- of vergaderruimte

Recreatievoorziening: binnenruimte met campingterrein te huur als workshopruimte en vergaderruimte

Het recreatiegebouw met verwarmde vergader-/workshopruimte en sanitaire voorzieningen ligt op een prachtige afgesloten locatie in het bos met aan de achterzijde volledig zicht op het bos. Doordat de workshopruimte altijd in combinatie met het aangrenzende campingterrein van grasveld met oude hoge bomen gebruikt wordt, is deze locatie nooit weersafhankelijk en zeer ruim opgezet. Bij mooi weer kunnen vergaderingen en workshops buiten gehouden worden en bij slecht weer heeft men altijd de mogelijkheid om het evenement binnen voort te zetten. Het terrein is alleen toegankelijk voor deelnemers.

Deze inspirerende plek is ideaal voor het organiseren van Yoga/meditatiedagen, coaching workshops, teambuildingdagen, heidagen, vergaderingen, uitvalsbasis van vriendenuitjes, etc. Met of zonder overnachting. Voor actieve personen liggen er diverse fiets-, mountainbike- en wandelroutes voor de deur. Natuur zwemvijver Ut Schaartven ligt op een afstand van maar een paar minuten lopen.

Kosten en beschikbaarheid

Wanneer wij zelf het recreatieterrein niet in gebruik hebben is het ook mogelijk om het recreatieterrein In ’t Holt te huren. Het verwarmde recreatiegebouw inclusief buitenterrein is te huur voor € 100,00 per dag (van 9.00 tot 22.30 uur), op basis van zelfvoorziening. Op verzoek kunnen ook thee, koffie en/of lunch geregeld worden.  Maximaal 20 personen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Zie voor beschikbaarheid jaarkalender. Rood: reeds gereserveerd. Groen: camping is open voor iedereen.

Praktische info

In ’t Holt is uitstekend bereikbaar per auto. Parkeren doet men gratis op eigen terrein. Met het openbaar vervoer is In ’t Holt niet bereikbaar. Wanneer u met het openbaar vervoer wilt reizen kunt u het beste de trein nemen van Nijmegen naar Venlo of v.v. en uitstappen op station Vierlingsbeek. Dit station ligt vlakbij In ’t Holt, op ca. 3 km afstand. Wanneer u bijtijds meldt dat u met de trein komt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u opgehaald wordt. Wandelend is In ’t Holt vanaf het station Vierlingsbeek ook prima bereikbaar via verharde weg langs open velden en (door) het bos.

Recreatiegebouw – binnenruimte

Het recreatiegebouw heeft een binnenruimte met half open keuken ter beschikking van ca. 60 m2. In deze binnenruimte staan 4 (opklapbare) tafels die eenvoudig verplaatst kunnen worden met 20 stapelstoelen. Er is binnen een ruim toilet aanwezig en een klein (niet verwarmd) toilet buiten. Tijdens de winterperiode is het toilet buiten niet in gebruik i.v.m. bevriezing van waterleidingen. Er is gratis wifi (glasvezelaansluiting) en tv-scherm. Er is ook wifi-bereik op het buitenterrein.

Deze binnenruimte is tijdens een cursus of lezing geschikt voor kleinere groepen tot ca. 15-20 personen (in theateropstelling mogelijk op 1,5 meter afstand), afhankelijk van de te geven workshop, lezing, bijeenkomst of vergadering.

De locatie is zelfvoorzienend, d.w.z. dat u uw eigen thee en koffie kunt zetten en uw eigen eten kunt meenemen of bereiden. In de keuken is een koelkast, vaatwasser, quooker kraan,  koffiezetapparaat, kleine magnetron en 3 éénpits inductieplaatjes aanwezig. In de kastjes vindt u thermoskannen, mokken, glazen, borden en bestek voor max. 20 personen.

Op verzoek:

Koffie: € 5,00 per kan
Thee:   € 5,00 per kan
Lunch vanaf 8 personen (€ 15,00 p.p. vegetarisch & € 18,00 p.p. veganistische lunch)

Buitenruimte

De beschikbare buitenruimte is een afwisselend vlak en glooiend terrein van ca. 4000 m2 met grasveld en volwassen bomen en struiken. Op dit terrein staat ook het recreatieverblijf. Tevens is er een kampvuurplaats met rondom rustieke banken. Om een kampvuur te kunnen maken is een kleine hoeveelheid hout beschikbaar. Deze kleine hoeveelheid stookhout wordt gratis ter beschikking gesteld. Meer hout kan bijgekocht worden. Op het veld zijn meerdere elektra-aansluitingen aanwezig.

Voor meer informatie stuur een e-mail of bel even.

Op Facebook zijn foto’s gepubliceerd van het recreatieverblijf en campingterrein.